Cu Mustață Pentru Sănătatea Bărbaților

January 13, 2018

Ziua internațională a bărbaților este sărbătorită în peste 60 de țări ale lumii, la 19 noiembrie, și are ca obiective sănătatea bărbaților și a băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Atunci când vine vorba de sănătatea sexuală, bărbaţii îşi doresc un libidou crescut şi erecţie pe măsură. Din păcate, factori precum îmbătrânirea, stilul de viaţă tot mai agitat şi alimentaţia dezechilibrată influentează în mod negativ activitatea sexuală a bărbaţilor. Pentru a se focaliza asupra sănătății și bunăstării bărbaților din punct de vedere social, emoțional, fizic și spiritual.
În 2011, Asociația pentru Dezvoltarea Societății “Kap” an inițiat programul inaugural al Zilei internaționale a bărbaților gratie Bosnia-Herțegovina, la data de 12 martie. Scopul campaniei mass-media publice a fost de an informa cu privire la sănătatea bărbaților și băieți. Alte obiective ale organizatorilor fiind promovarea egalității de gen prin intermediul dialogului și evidențierea modelelor masculine pozitive, folosind exemple din diferite zone ale societății.
În primul rând, trebuie să efectueze examinare completă, avînd scopul de an identifica cauzele profunde ale bolii. Acesta include studiul fluxului sanguin vascular, determinarea hormonilor sexuali, detectarea bolilor inflamatorii și a celor infecțioase, viteza impulsurilor nervoase, precum și diagnosticarea organelor și sistemelor care afectează direct sau indirect asupra sănătății bărbaților. Rolul primar îl joacă aprecierea stării psiho-emoționale.ziua internationala a barbatului in moldova
În fiecare an, la 19 noiembrie, peste 60 de țări ale lumii sărbătoresc Ziua Internațională a Bărbaților, cu scopul de a promova sănătatea bărbaților și a băieților, îmbunătățirea relațiilor și egalitatea dintre sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Veşti bune pentru reprezentanţii sexului puternic! Cercetătorii din cadrul Boston Medical Group, specializaţi în tratamentul disfuncţiei erectile şi ejaculării precoce, au scos în evidenţă importanţa sexului pentru sănătatea bărbaţilor, informează site-ul Medicalnewstoday.
Greu de crezut, dar hormonul produs mai ales de placentă și celebru ca reprezentând cea de-a doua liniuță pe testul de sarcină este prezent și în corpul bărbaților. Una din funcțiile sale este aceea de a transmite creierului să pună în mișcare depozitele de grăsime, deci un hormon esențial dacă doriți să pierdeți în greutate. Acest hormon se regăsește și în unele tipuri de pilule pentru slăbit, soluție controversată din cauza dezechilibrului hormonal pe care îl poate determina mai ales la bărbați, unde vine însoțit de stări de confuzie, neliniște, acces de furie sau labilitate emoțională.